Loading...

فيديو | الإنهيار مع بطاطس Texas chili cheese fries

فيديو | الإنهيار مع بطاطس Texas chili cheese fries

اصلاً كلمة البطاطس المحمره لوحدها تخلى القلب يرفرف, اللحظه اللى طبق البطاطس بيوصل فيها السفره (اذا وصل) ولا نلاقيه و احنا طالعين من البيسين جاهز و منور كده جنبه الكاتشاب, ولا لما يوصل اوردر ماكدونلدز و اول حاجه تمد ايدك تاخد كبشة بطاطس قبل ما تحاسب الراجل بتاع الديليفري!

لحظات جميله وقلنا نساعدكوا فى تطويرها بقى، و تتحول للحظات انهيار هتعيشها لما تجرب (تيكساس تشيلى فرايز)، طريقه مختلفه لتحضير البطاطس، أو عشان نكون أدق طريقة جديدة هتخليك تفصل عن كل الحوارات اليومية وتشبع رغباتك المتوحشة في طبق بيجمع البطاطس بالجبنة (لا معلش بمجموعة من الجبن السايحة او بلاش السايحة خلينا نقول الغرقانة) واللحمة المفرومة.

حاول تمسك اعصابك كويس وانت بتشوف الفيديو الجاي ده بالذات لو انت من عشاق الـ بطاطس، في الفيديو هتلاقي طريقة تحضير الـ Chili cheese fries اللي عملناها في اطلب، ولو مقدرتش تمسك اعصابك (هاه لا يكلف الله نفسا ً الا وسعها “بصوت يوسف عيد”) هتلاقي أقوى 9 مطاعم بيقدموا Texas chili cheese fries بطعم اصلى و قريبين منك ولو عايز تعرف متوسط سعرها مش غالية هتلاقيها من 25 ج لـ 35 ج حسب المطعم اللي هتطلب منه.

وقبل كل ده لو لسة معندكش ابليكيشن اطلب حمله دلوقتي على موبايلك من اللينك ده: دوس هنا

شوف اسعار ومنيو تشيليز

chilis

شوف اسعار ومنيو DQ

dq

شوف اسعار ومنيو بوست برجر

bostons-burger

شوف اسعار ومنيو ميرفي

murphys

شوف اسعار ومنيو Gringos Burrito Grill

gringos-burrito

شوف اسعار ومنيو Salt Burger

salt-burger

شوف اسعار ومنيو Chili Buzz

chili-buzz

شوف اسعار ومنيو Buckets

buckets

شوف اسعار ومنيو Pizza Station

pizza-station

Article Written By Team Otlob

Leave a Reply

Share this story