Loading...

انفوجراف – المصريين أكلو إيه في 2016؟

انفوجراف – المصريين أكلو إيه في 2016؟

حلو إنك تبدأ دايماً السنة الجديدة وانت بتشوف عملت إيه السنة إللي قبليها، إيه هي انجازاتك والحاجات إللي هربت او وقعت منك وكمان إيه الأحلام إللي نفسك تحققها في السنة الجديدة.

كل ده كلام ممكن يكون قريب من كلام الناس اللي بتشوف الابراج كل سنة بس مش مشكلة J، المفيد كمان إنك تشوف اكلت ايه السنة اللي فاتت، وتشوف معانا إيه أغرب وأهم الارقام إللي كان ليها علاقة بالأكل في مصر سنة 2016.

في شوية معلومات غريبة لقيناها واحنا بنشوف احصائيات السنة اللي فاتت، يعني مثلاً في واحد قبل كده طلب بأكتر من 9000 جنيه حاجة ساقعة، وده غالباً كان عيد ميلاد مجمع  أو منطقة بحالها كانت واكلة لحمة بالـ لية وعايزة تهضم.

احنا كمصريين يبان علينا إننا اكيلة وبندخل في المفيد على طول، بس على العكس الارقام قالت إننا بنفكر أكتر في الحاجات الخفيفة زي مثلاً بطاطس ماكدونالدز أو كريسبي كيرلز من هارديز ودول حاجتين من أكتر الحاجات إللي اتطلبت من اطلب سنة 2016.

وقبل ما تشوف الانفوجراف، حبينا نقولكم إن زي ما هشام عفيفي قال إنك ممكن تطلب ساندوتش واحد من اطلب عادي، ده فعلاً حصل وكان في حد طلب ساندوتش فول بـ1.5 ج من اطلب السنة اللي فاتت، وفي واحد تاني عمل اوردر بأكتر من 12000 ج من أبو شقرة وده أكيد كان شركة أو واحد كان عامل عقيقة لأكتر من 3 عيال مثلاً :).

سواء كنت أكيل أو اكلتك على قدك هتحتاج اطلب معاك ع الموبايل، شوف الانفوجراف ونزل الابليكيشن واطلب دلوقتي:

اندرويد: دوس هنا

IOS: دوس هنا

المصريين أكلو إيه في 2016 2 3 4 5 6 7

Article Written By Team Otlob

Leave a Reply

Share this story